Oprostite, a po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati ali soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh?

G-Server d.o.o. spletne storitve

Mnenja strank o podjetju G-Server d.o.o.

S storitvami, ki jih nudijo v G Serverju smo že leta zelo zadovoljni. Izpostavil bi predvsem hitro odzivnost, fleksibilnost, strokovnost ter dostopnost zaposlenih. Lahko rečem, da smo zadovoljni na vseh področjih sodelovanja. Le tako naprej.

Janez Ločniškar - Direktor, Sumida Slovenija, d.o.o.

S firmo sodelujem že kar nekaj let, z dosedanjim direktorjem, ko firme še ni imel, pa že več let pred tem. Od dobre in poslovno učinkovite računalniške firme pričakujem hitro odzivnost, strokovnost in uspešnost pri reševanju problemov, zanesljivost ter kakovost, povratne informacije in komunikacijo času primerno (e-mail, plačila preko elektronskega linka), uglajenost osebja in možnost posegov na domu. Tu v tej firmi G-Server dobim vse to, kajti vse to zagotovo in prvovrstno zagotavlja firma G-Server in zato in predvsem zato ostajam pri njej in ne spogledujem in iščem informacije ali uslug nikjer drugje. To navdušenje pa seveda pogojuje tudi dejstvu, da v komunikaciji s kolegi s področja računalništva in širše, firmo G-Server priporočim tudi drugim. Bravo in kar tako naprej.

Lojze Jug - Jesenice

Za gostovanje pri G-Serverju smo zelo zadovoljni, saj za odlično ceno ponujajo v vseh ozirih tehnološko vrhunsko gostovanje. Še posebej pa smo zadovoljni z njihovim osebnim pristopom, kar je zelo pomembno v sicer redkih primerih, ko pride do težav pri delovanju spletnih strani - takrat se ekipa G-Server aktivno vključi v reševanje težav, ne glede na to, kdo je težave povzročil.

Borut Drentar s.p. - lahkotnost.si

V današnjem času, je spletna stran oz. predstavitev podjetja, društva ali pa banda vsekakor zelo pomembna. Dnevni promet na spletnih straneh je lahko zelo velik in nikakor si ne moremo privoščiti izpadov, nedelovanja spletne strani ipd. Podjetje G-Server sem izbral že 7 let nazaj in še vedno vztrajam pri njih.

Band Bohem

Trenutno gostujejo na njihovih strežnikih tri moje domene. Pohvalil bi izredno hitro odzivnost, stabilnost delovanja, strokovnost »help deska« in izjemno fleksibilnost samega podjetja. V  pripravi imam novo spletno stran za moje podjetje in vsekakor se bom tudi tokrat odločil za sodelovanje z zanesljivim partnerjem, kar podjetje G-Server vsekakor je.

Marjan Kotnik

G-server je za nas resnično eden izmed boljših poslovnih partnerjev, kar se tiče pisarniškega materiala in smo z njimi zelo zadovoljni. Imajo zelo ugodne cene, zadovoljni pa smo tudi z dobavo in dostavo materiala, ter z njihovimi zaposlenimi.

Anja Pretnar, Kovinar d.o.o.

Kot skrbnik spletne strani, ki jo je postavil G-server in gostuje na G-serverju, sem zelo zadovoljen s samim delovanjem spletne strani, saj se mi še ni zgodilo, da spletna stran ne bi delovala. Kadarkoli in to večkrat dnevno, ko vstopim na stran ta deluje.

Pri sami podpori pa so mi zaposleni pri G-serverju vedno na voljo, tako prek telefona, kot e-maila. Odgovore na moja vprašanja vedno dobim še v istem dnevu.

Hvala za tako dobro podporo, Peter

Peter Novak - Srednja Šola Jesenice

Podjetje G-server lahko pohvalim zaradi odzivnost, pripravljenosti sodelovanja, za odlično pripravljene spletne strani ter pomoč pri vzdrževanju.

 

Anica Hladnik - Osnovno zdravstvo Gorenjske (OZG)

Kvaliteta storitev, odzivnost podpore uporabniku in strokovna usposobljenost so bile glavne zahteve pri izbiri najema gostovanja spletnih storitev. Po 5 letih uporabe lahko potrdimo, da se je G-Server izkazal kot zelo dobra izbira!

ITI Miha Bradač s.p. - iti.si

S podjetjem G-server sodelujemo že od samega začetka našega podjetja. Izdelali so nam spletno stran, s katero smo izredno zadovoljni. Pred kratkim smo se odločili za postavitev novega strežnika, katerega nam je izvajalo omenjeno podjetje. Rad bi izpostavil in pohvalil njihovo hitro odzivnost, zanesljivost, prijaznost in pomoč pri odpravljanju težav na podločju informacijske tehnologije.

Če potrebujete zanesljivega partnerja pri izdelavi in gostovanju spletne strani ali pri nakupu in zagonu strežnika, je podjetje G-server prava izbira!

Janez Smolej, PALISADA d.o.o., Jesenice
Na vrh strani