Oprostite, a po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati ali soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh?

G-Server d.o.o. spletne storitve

ESET NOD32 Antivirus 4

Vaša najboljša obramba pred napadi zlonamernih programov

S proaktivno ter protivirusno in protivohunsko zaščito nove generacije bodo obstoječe in prihajajoče grožnje, ki krožijo po spletu, povsem nemočne.

Antivirus – Antispyware

Povsem samoumevno je, da je računalnik treba zaščititi pred virusi, trojanskimi konji, črvi, oglaševalskimi in vohunskimi programi ter korenskimi kompleti. Ko je govora o zaščiti računalnika (tudi tistega, ki je namenjen zgolj domači uporabi), pa je dandanes vse pogosteje tema razprave tudi varovanje osebnih podatkov. ESET NOD32 Antivirus 4 nudi najboljšo proaktivno zaščito na tržišču. S pomočjo naprednih tehnologij nove grožnje zatre v kali, še preden so zanje na voljo zbirke virusnih definicij. Grafični vmesnik programa je uporabniku prijazen. Poleg tega njegovega delovanja v ozadju po sami namestitvi ne boste opazili.

ESET NOD32 Antivirus 4 zagotavlja:

Proaktivno zaščito

Z uporabo ThreatSense®, izjemno napredne hevristične tehnologije, ki je sposobna proaktivne zaznave groženj, se čas, ki preteče od izbruha nove grožnje do posodobitve zbirke virusnih definicij, občutno zmanjša.

Hitrost

"ESET NOD32 Antivirus 4 ima na delovanje sistema, v primerjavi z drugimi varnostnimi rešitvami na trgu, najmanjši vpliv," tako neodvisna organizacija AV-comparatives.org, ki se ukvarja s testiranji varnostnih rešitev. Na ta način ESET NOD32 Antivirus 4 poskrbi, da je več sistemskih sredstev na voljo za igranje iger, brskanje po spletu in prebiranje e-pošte.

ESET NOD32 Antivirus Business Edition

Ščiti vaše podatke in vaš ugled

Zaščita omrežja vašega podjetja je izjemnega pomena in mora kot taka neprestano preprečevati izgubo podatkov in zmanjševati možnost vdora hekerjev.

Antivirus – Antispyware – Remote Administrator

nod32Poleg napredne zaščite in nizke porabe sistemskih sredstev različica ESET NOD32 Business prinaša tudi naslednje prednosti:

Remote Administration

ESET Remote Administrator omogoča upravljanje s celo vrsto ESET-ovih varnostih rešitev. Tako lahko spremljate varnost svojega omrežja, kjerkoli in kadarkoli. Poleg tega je s pomočjo uporabniku prijaznega uporabniškega vmesnika s centralne točke mogoče replicirati nastavitve med različnimi mrežnimi infrastrukturami.

Funkcija Mirror

Različica ESET NOD32 Antivirus Business Edition podpira tudi funkcijo Mirror, kar omogoča posodabljanje vseh ESET-ovih produktov z ene same lokacije na vašem omrežju. Tako se zmanjša število prenosov z interneta, saj se posodobitve prenesejo samo enkrat.

ESET Smart Security 4

Celostna rešitev za varnost vašega računalnika

Celostna rešitev, ki pred internetnimi grožnjami zagotavlja popolno varnost, je pomembna v vseh okoljih, tudi doma. ESET Smart Security 4 ščiti najpomembnejše podatke pred škodljivo kodo, hekerskimi napadi in nadležno nezaželeno pošto.

Antivirus – Antispyware – Personal Firewall – Antispam

nod32Zahvaljujoč odlični zasnovi lahko program namestite in uporabljate na skoraj vseh računalniških sistemih. Kljub optimalni zaščiti je poraba sistemskih sredstev izjemno nizka. ESET Smart Security 4 je bil optimiziran tako, da vas ščiti pred vsemi grožnjami, ki pretijo na internetu. Nadležna nezaželena sporočila, pisci škodljive kode in hekerji bodo na ta način povsem nemočni. ESET Smart Security 4 zagotavlja popolno varnost med brskanjem po spletu, igranjem iger, gledanjem filmov, poslušanjem glasbe in prebiranjem e-pošte.

ESET Smart Security 4 zagotavlja:

Proaktivno zaščito

Z uporabo ThreatSense®, najnaprednejše hevristične tehnologije v industriji, ste vedno korak pred prihajajočimi grožnjami. ESET Smart Security 4 zagotavlja majhno porabo sistemskih sredstev ter vključuje protivirusno in protivohunsko zaščito, požarni zid kot tudi zaščito pred nezaželeno pošto. Pri tem sistemskih sredstev vidno ne obremeni, kar vam omogoča nemoteno igranje iger, brskanje po spletu in prebiranje e-pošte.

Hitrost

ESET Smart Security 4 je izjemno učinkoviti program s hitrim preiskovanjem in z majhnimi posodobitvenimi datotekami. Po namestitvi boste nanj povsem pozabili, čeprav bo vseskozi deloval v ozadju.

ESET Mobile Antivirus

Vedno več groženj preti tudi mobilnim napravam, zato je ključnega pomena, da zaščitimo tudi te.

Enega največjih izzivov v okviru zaščite mobilnih naprav predstavljajo omejena spominska kapaciteta, zmogljivost procesorja in povezava. Prav zaradi tega tradicionalni pristopi antivirusnih programov ne pridejo v poštev, saj ne želimo vplivati na samo delovanje prenosnih naprav. ESET je v ta namen razvil program, ki je zmogljiv in hiter, hkrati pa operacijskega sistema ne obremenjuje.

Mobile Antivirus

nod32Informacijske tehnologije sledijo trendu minimalizma. Visoko zmogljive naprave postajajo vse manjše, pri čemer je poudarek na mobilnosti oz. prenosljivosti. ESET Mobile Antivirus je zmogljivo orodje za zaščito naprav z operacijskim sistemom Windows® Mobile. Podobno kot pri produktih za osebne računalnike, strežnike in omrežja sta glavni lastnosti ESET Mobile Antivirusa hitrost in natančnost zaznave znanih in potencialnih groženj. Zahvaljujoč hevristični tehnologiji lahko ESET Mobile Antivirus prepozna tudi najnevarnejše grožnje. Preiskovalnik ob dostopu skrbi za pregled aplikacij pred in med samim zagonom. Tudi pri povezovanju vaše naprave z internetom ste lahko povsem brez skrbi. ESET-ov preiskovalnik namreč pregleda vse datoteke, ki se prenašajo prek Wi-Fi, Bluetooth, Infrared, GPRS ali EDGE povezave.

Hevristična zaznava groženj: ESET Mobile Antivirus v realnem času zagotavlja zaščito pred obstoječimi in prihajajočimi grožnjami.

Preiskovanje na zahtevo: Preiskati je mogoče vgrajeni spomin, izmenljive spominske kartice kot tudi vse procese, ki se poganjajo na vaši napravi. Poleg tega je omogočeno izločanje posameznih map iz preiskovanja. Program vam na koncu posreduje rezultate preiskovanja.

Napredno preiskovanje ob dostopu: Preiskuje vse novo kreirane datoteke kot tudi datoteke, ki so že v uporabi; tudi tiste, ki jih prenašate prek brezžičnih povezav (Bluetooth, Wi-Fi, Infrared, GPRS, EDGE).

Dnevnik dogajanja: Na uporabniku prijazen in pregleden način se vodi statistika o preiskovanjih in statusu baze posodobitev.

Napredno preiskovanje .cab datotek: Datoteke .cab so knjižnice skrčenih datotek, shranjene v enem arhivu. Uporablja se jih za namestitev aplikacij, zato so kot nalašč za širjenje škodljive kode. Uporabnik lahko stopnjo preiskovanja .cab datotek nastavi na poljubno raven.

Samodejne/ročne posodobitve: Ta funkcija vam zagotavlja zaščito pred vsemi vrstami groženj. Uporabnik lahko posodabljanje nastavi na dnevno, tedensko ali mesečno. Privzete posodobitve so nastavljene na tedenske, uporabnik pa jih lahko tudi izklopi.

Intuitivni uporabniški vmesnik: Uporabniku je za upravljanje z antivirusom na voljo enostaven in pregleden meni, do katerega lahko dostopa prek tipkovnice ali zaslona na dotik.

Kompaktne posodobitve: ESET-ove posodobitve zavzamejo malo prostora, kar je pri mobilnih napravah zaradi odvisnosti od povezave še posebej pomembno.

SMS Antispam: Poslovite se od nadležnih SMS sporočil, z ESET Mobile Antivirus listo želenih/nezaželenih pošiljateljev.

ESET Server Security

ESET-ove varnostne rešitve za strežnike so na voljo za različne platforme. Omenjene rešitve podjetjem omogočajo zaščito omrežja že na kritičnih vstopnih točkah. Sistem zaščitijo pred virusi, črvi, trojanskimi konji, oglaševalskimi in vohunskimi programi, korenskimi kompleti in nezaželeno pošto. ESET-ove rešitve prinašajo visoko hitrost preiskovanja, odlično stopnjo zaznav in minimalno porabo sistemskih sredstev. Tako lahko z gotovostjo trdimo, da so popolna izbira za še tako ekstremna mrežna okolja.

Izboljšajte varnostno strategijo svojih strežnikov z napredno rešitvijo, ki ne bo zavirala dela na vašem omrežju. Vse tri rešitve - File Server, Mail Server in Gateway Server - je mogoče namestiti na vse najbolj razširjene Linux distribucije: RedHat, SuSe, Mandriva, Debian, Ubuntu, Free BSD 4.x, 5.x, 6.x, 7.x in Sun Solaris.

File Server – Mail Server – Gateway Server

Zaščita File Server

Zaščita strežnikov pred škodljivo kodo je nepogrešljiva. Lahka, a kljub temu močna arhitektura ESET-ovih rešitev za datotečne strežnike zagotavlja vrhunsko zaščito pred vsemi oblikami škodljive kode, pri čemer zagotavlja minimalno porabo sistemskih sredstev in neopazno delovanje v ozadju. Na podlagi kombinacije klasičnih posodobitev zbirk virusnih definicij, naprednih hevrističnih tehnologij ter generičnih definicij in algoritmov ESET-ove rešitve za datotečne strežnike zagotavljajo visoko stopnjo varnosti celo takrat, ko preti nevarnost v obliki najresnejših različic novih groženj. Na ta način bodo vaši strežniki pred jutrišnjimi grožnjami zaščiteni že danes.

Prednosti zaščite File Server:

 • Izjemna uporabnost predvsem za podjetja, ki imajo centralne datotečne strežnike
 • Vse datoteke, ki se prenašajo na datotečni strežnik, so pregledane v realnem času.
 • Zagotavljanje varnosti centralnega skladišča podatkov
 • Grafični spletni vmesnik za konfiguracijo in pregled karantene
 • Možnost pregledovanja vseh podatkov na strežniku prek grafičnega vmesnika
 • Centralno upravljanje z ESET Remote Administratorjem

ESET nudi File Server rešitve tudi za:

 • MS Windows strežnike
 • Novell Netware
 • Dell Storage Server

Zaščita Mail Server

ESET-ova zaščita za poštne strežnike je optimizirana tako, da ne obremenjuje niti najbolj zaposlenih poštnih strežnikov. S širitvijo podjetja se povečuje obseg e-sporočil, s tem pa tudi izpostavljenost grožnjam, ki pretijo na spletu.

Rešitve ESET Mail Security na porabo sistemskih sredstev vplivajo minimalno, saj so bile optimizirane na način, da ne preobremenijo že tako zaposlenih poštnih strežnikov. Zahvaljujoč temu do počasnejšega delovanja sistema ne pride niti v času, ko je dela na pretek. Največkrat nagrajena tehnologija ThreatSense® z največjo možno natančnostjo zazna in uspešno odstrani vse znane in neznane grožnje.
 

Prednosti zaščite Mail Server:

 • Lahko deluje kot GATEWAY.
 • Deluje neodvisno in ne glede na to, kateri poštni strežnik ima podjetje trenutno nameščeno.
 • Možnost neposredne integracije v poštne strežnike, kot so: SendMail, PostFix, Qmail, Exim in Zimbra
 • Omogoča pregledovanje POP3 in IMAP protokolov.
 • Možnost centralnega upravljanja z ESET Remote Administratorjem
 • Grafični spletni vmesnik za konfiguracijo
 • Ščiti pred nezaželeno e-pošto (SPAM).

NOD32 za MS Exchange strežnike:

 • Deluje na MS Exchange 2000, 2003 in 2007.
 • Ščiti tudi strežnik, na katerem je nameščen.
 • Centralno upravljanje z ESET Remote Administratorjem, Lotus Domino Server, Kerio Mail Server (deluje kot vtičnik)

Zaščita Gateway Server

ESET Gateway Security ščiti HTTP in FTP prehod pred vsemi znanimi in prihajajočimi grožnjami, virusi, črvi, trojanskimi konji, oglaševalskimi in vohunskimi programi, korenskimi kompleti in ostalimi internetnimi grožnjami.
 

Prednosti zaščite Gateway Server:

 • Zaščita celotnega internetnega prometa v podjetju
 • Centralno upravljanje z ESET Remote Administratorjem
 • Karantena za okužene datoteke
 • Grafični spletni vmesnik za konfiguracijo in pregled karantene
 • Pregledovanje datotečnega sistema na zahtevo
 • Zaščita pred virusi, trojanci, spywareom in adwareom
 • Grožnjo blokira že na internetu, tako da se le-ta ne more prenesti na trdi disk.

ThreatSense®

Nova generacija hevristične zaznave

Število novih škodljivih kod, ki se na dnevni ravni pojavljajo na spletu, je ogromno. Podjetja, ki se ukvarjajo s protivirusnimi rešitvami, niso bila več sposobna sproti procesirati in beležiti vseh groženj, zato so prišla do neizogibnega zaključka, da je edina rešitev pred novimi grožnjami proaktivna zaščita.

nod32

ESET ima na podrčju razvoja proaktivnih tehnologij s hevrističnimi metodami bogate izkušnje. Pri oblikovanju omenjenih metod velja celo za samega pobudnika. ESET-ova tehnologija ThreatSense® je s pomočjo inteligentne analize obnašanja sposobna zaznati tudi še nepoznane grožnje. Poleg tega ima omenjena tehnologija najmanjše število lažnih zaznav.

Kombinacija tehnologije nove generacije - ThreatSense® - in klasične tehnologije z virusnimi definicijami zagotavlja vašemu sistemu superiorno zaščito, kar priznavajo tudi neodvisne organizacije, ki se ukvarjajo s testiranjem protivirusnih rešitev. Podobno kot biološki virusi, tudi avtorji škodljivih programov svojo kodo neprestano spreminjajo, saj ne želijo, da bi jo nameščena protivirusna zaščita zaznala. To so pri ESET-u vzeli kot izziv, na katerega so se odzvali tako, da so klasičnim virusnim definicijam dodali še generične definicije in algoritme. To jim omogoča natančno analizo škodljivih programov, saj se delovanje le-teh preveri že predhodno. Na ta način je mogoče uspešno zaznati in ustaviti širjenje prvotnih različic škodljive kode in posledično vseh njenih poznejših mutacij.

Sodeč po testiranjih ugledne organizacije Virus Bulletin, ESET še nikoli ni izpustil virusa in-the-wild, na testiranjih organizacije AV-comparatives.org pa je ESET za svoje rešitve vedno prejel najvišjo možno oceno - ADVANCED+.

ThreatSense.Net®

ThreatSense.Net nadgradi sposobnosti ESET-ove tehnologije ThreatSense® na globalni sistem za zgodnje obveščanje. Ta tehnologija omogoča pošiljanje sumljivih vzorcev datotek v analizo v ESET-ov laboratorij za odkrivanje novih groženj. ESET na ta način pridobi tudi pomembne informacije o smernicah razvoja novih groženj in je tako na jutrišnje grožnje vselej pripravljen.
Na vrh strani